• ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
COLORSTYLE AQUA GUARD CS 423 - ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΣΑΤΙΝΕ

COLORSTYLE AQUA GUARD CS 423 - ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΣΑΤΙΝΕ

38,00 €
με ΦΠΑ
 
Αποχρώσεις: ΔιάφανοΤοξικότητα: Δεν περιέχει μόλυβδο και υδράργυρο Διαβάθμιση γυαλάδας:423 (ματ)
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, λείες και ελεύθερες από σκόνες, κερί και λάδια. Γυαλιστερές επιφάνειες γυαλοχαρτάρονται. Μην χρησιμοποιείτε ατσαλόσυρμα (παρκετόσυρμα). Καινούργιο ξύλο: Χρησιμοποιείται λεπτόκοκκο γυαλόχαρτο ακολουθώντας τα νερά του ξύλου ώσπου να γίνει λείο. Παλαιά βερνίκια: Επιφάνειες σε καλή κατάσταση πρέπει να γυαλοχαρταριστούν ελαφρώς. Παλαιά βερνίκια σε κακή κατάσταση αφαιρούνται πλήρως.
Ποσότητα
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Χρόνος Παράδοσης: Εντός 48 ωρών

Υψηλής ποιότητας βερνίκι πολυουρεθάνης νερού, το οποίο συνδυάζει ένα διαφανές, μεγάλης αντοχής και διάρκειας φινίρισμα. Στεγνώνει γρήγορα και έχει χαμηλή οσμή. Χρησιμοποιείται σε καινούργιες ή πρώην βαμμένες και βερνικωμένες ξύλινες επιφάνειες και δάπεδα εσωτερικού χώρου. Έχει μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση και προστατεύει τις επιφάνειες από το αλκοόλ, το νερό και τα περισσότερα οικιακής χρήσεως απορρυπαντικά και τους διαφόρους λεκέδες. Χρησιμοποιείται επίσης σαν προστατευτικό στρώμα πάνω από ήδη βαμμένες επιφάνειες. Δεν περιέχει μόλυβδο.
Αν δεν είστε βέβαιοι για ποιο κωδικό απόχρωσης πρέπει να επιλέξετε μην ανησυχείτε. Ένας υπάλληλος μας, μπορεί άμεσα να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει ώστε να κάνετε την αγορά σας εύκολα και άμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας! Καλέστε μας τώρα : 210 5762 300
02.163.004.00000

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie